Veebiseminar: Sphero SPRK+ ja Mini robotid õppetöös

Odoo CMS- Sample image floating

Kutsume kooli- ja lasteaaiaõpetajaid ning haridusrobootika huvilisi praktilisele veebiseminarile: Sphero SPRK+ ja Sphero Mini robotid õppetöös! Tutvustame koos kogenud õpetajatega kiirelt populaarsust koguvate robotpallide juhtimis- ja programmeerimisvõimalusi ning toome mitmeid praktilisi näiteid nende kasutamise kohta lasteaias ja koolis.


Sphero SPRK+ on hariduse jaoks loodud robot, millel on veekindel läbipaistev kest ja mitmed sensorid andmete kogumiseks. Uus Sphero Mini on veelgi pisem, kuid sarnaste võimalustega. Roboteid saab juhtida ja programmeerida kasutades Sphero Edu nutirakendust, kus on ka hariduskogukond ideede saamiseks ning õpilugude jagamiseks.


Kogemust jagavad:


  • Mari-Liis Peets, Insplay Haidusvaldkonna juht

  • Jana Süving, Tallinna Kullatera Lasteaia õppealajuhataja

  • Merit Vakrõõm, Tallinna Kullatera Lasteaia õpetaja

  • Angela Leppik, SA Innovatsioonikeskus Innokas juhataja

  • Laas-Joonas Saul, Innokas õpilane

Tasuta seminar toimub 20. veebruaril (teisipäev) kell 16.00 - 17.00 reaalajas üle veebi ja kiirematel registreerijatel on võimalik osaleda ka kohapeal Insplay õpeklassis (Paavli 2a, Tallinn, asukohakaart).


Peale veebiseminari korraldame kell 17-18 käed-külge töötoa ja progeme Spherod labürinti läbima. Tule kohale või osale üle veebi!


Kindlusta oma koht registreerudes hiljemalt 16. veebruariks. Registreerunutele edastame veebiseminari lingi koos kinnituskirjaga.

Järelvaatamine


https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=NuER2jWogkc&feature=emb_title



Veebiseminari tagasiside

Aitäh seminaril osalemast ja oleme väga tänulikud tagasiside eest, et tulevikus korraldada veelgi paremaid sündmusi! Palun täida vorm hiljemalt 23. veebruariks, et osaleda Sphero Mini roboti loosimises.


Sphero veebiseminari tagasiside
Eesnimi *
Teie vastus
Perekonna nimi *
Teie vastus
Organisatsioon, asutus *
Teie vastus
E-maili aadress *
Teie vastus
Kuidas vastas seminar Sinu ootustele?
Hinnang korraldusele


Löö kaasa haridusrobootika võrgustikus: 


Robootika koolis Facebooki grupp                                                      Robootika Lasteaias Facebooki grupp