Veebiseminar: Laste parimad sõbrad, haridusrobotid Dash ja Cue

Odoo CMS- Sample image floating

3. aprilli õhtupoolikul teeme lähemat tutvust haridusroboti Dash ja tema uue vanema vennaga Cue. Vaatame koos, kuidas neid mängulisi roboteid juhtida, programmeerida ja mille poolest nad üksteisest erinevad. Toome mitmeid praktilisi näiteid Dash robotite kasutamise kohta lasteaias ja algkoolis.


Lisaks tutvustame esmakordselt Eestis toimuvat põnevat robootikavõistlust Dash roboti väljakutse, kus 5-10. aastased lapsed saavad end lõbusal moel proovile panna probleemide lahendamises, koostööoskuses ja loovuses. Tiimidele suuruses 3-5 liiget avanevad erinevatel ajahetkedel põnevad missioonid, mis on seotud Eesti avastamise ja traditsioonidega.


Veebiseminariga on oodatud liituma kõik haridusrobootika fännid, õpetajad ja nutivanemad, kes soovivad nende arendavate vahenditega lähemalt tutvust teha ning kuulda kogenud praktikute soovitusi.


Kogemusi jagavad:

  • Mari-Liis Peets, Insplay haridusvaldkonna juht

  • Anneli Mõtsmees, Lohkva Lasteaia õppealajuhataja

  • Pille Kaisel, Metsküla Algkooli direktor


Tasuta seminar toimub 03. aprillil (teisipäev) kell 16.00-17.00 reaalajas üle veebi ja kiirematel registreerujatel on võimalik osaleda kohapeal Insplay õppeklassis (Paavli 2a, Tallinn, asukohakaart).


Peale veebiseminari korraldame kohapeal osalejatele kell 17-18 käed-külge töötoa, kus katsetame läbi ühe Dash roboti väljakutse missiooni.


Registreeru:

Registreeru hiljemalt 2. aprilliks. Registreerunutele edastame veebiseminari lingi koos kinnituskirjaga.


OSALEN ÜLE VEEBI OSALEN KOHAPEAL