MakeX Spark 2021 veebipõhine võistlus

Loovad lahendused ja projektid globaalsel skaalal.

MakeX Spark on globaalne robootikavõistus Makeblockilt, mis edendab noorte lõimitud õppimist teaduse ja tehnoloogia valdkonnas. MakeX ühendab innukad noored, kes soovivad kaasa lüüa globaalsete ja rahvusvaheliste teemade lahendamises ja selle käigus omandada uusi tehnoloogilisi ja praktilisi oskusi.


MakeX Spark Online Võistlus on projektipõhine loova disainiga programm noortele vanuses 6-13. Osa võttev meeskond peab keskenduma kindlale teemale ja mõtlema välja lahenduse tarkvara ning riistvara ehitamise kaudu. Osalejatel on võimalus kasutada käed-külge praktikat ja näidata MATIK õppe kõiki külgi. 


Võistluse teema:

2020 aasta algas koroonaviiruse COVID-19 tulekuga, mis mõjutab kõiki elu valdkondi. Võistluse teema ongi tuletatud igapäeva elust ühiskonnas, teaduse ning tehnoloogia arengust ja olulistest rahvusvahelistest üritustest. Projekti sisu peaks olema lahenduskeskne ja seotud võistluste katusteemaga.

Osalejatelt oodatakse lahenduse käsitlemist erinevates aspektides ning kujutlusvõime kasutamist ja loovust nii tarkvara kui ka riistvara loomise käigus.


 Registreeri enda huvi

 

 

Tahaksid juba osa võtta? 

Kogu vajaliku info leiad

 SIIT