LEGO BricQ Motion Essential

Distantsõpe LEGO abil

Isolatsioonis olles võtsin koju kaasa LEGO Education BricQ Motion Essential klotsid. Mõeldud küll 6+ vanusele, kuid minu 2 aastane ja 3 aastane on nendest hullupööra vaimustuses. Abi kokku panemisel vajasid nad palju. Eriti pisem. Tegime klotsipakid lahti ning jagasime värvide järgi kastis olevasse sorteerimisalusesse. Värvide järgi sorteerimine on palju-palju lihtsam, kui klotsikuju järgi ja sellest sai omaette mäng - äsja kaheseks saanud laps õppis kahe päevaga kõik värvid selgeks. BricQ klotsidega on kaasas kaks õpiraamatut. Nii ei ole tahvelarvutist vaja otsida ehitamisjuhendeid, vaid juhendid on väga mugavalt suures raamatus. Esimesel päeval ehitasimegi kahe õpiku järgi. Vanem poiss sai juba päris kiiresti asja käppa. Kui alguses sain ma suurt rõõmu tunda, et saan rahulikult tööd teha, sest poisid muudkui nokitsesid ja avastasid, siis üha enam hakkas teisest toast kostuma küsimus "miks"..  Lõpuks päästis küsimustevoorus hädast välja vaid sõber Google. BricQ klotsid ongi õpetliku sisuga klotsid, mis õpetavad liikumist, jõude ja tasakaalu. Koos saab avastada, kuidas hammasrattad omavahel koostööd teevad ning miks siis ikkagi on nii, et peenikese nööri pealt suurte raskustega preili alla ei kuku. Ja see on vaid väike osa sellest, mis BricQ võib aidata õpetada.

 
 

LEGO BricQ komplektidega on kaasas ka 12 õppekomplekti, mis teeb klassiruumis kasutamise eriti lihtsaks. Klassiruumikomplektid on küll väikesed, aga see-eest saavad kõik lapsed mängida ja mitte keegi ei vaata kõrvalt kadeda näoga. 

 

LEGO BricQ klotsid leiad meie e-poest. Hariduskliendile kehtivad jaehindadest soodsamad hinnad. Küsi ka hinnapakkumist !

Uute LEGO Education BricQ Motion Essential klotside eesmärk on saada õpilased ekraanidest eemale ning keskenduda käed-külge tegevusele. Lastel on võimalus enda tegevusi ise juhtida ning oma tempos uurida ja avastada.

Odoo text and image block