Insplay toob turule mobiilse STEM laboriplatvormi Globisensilt

Odoo CMS- Sample image floating

Insplay alustas koostööd Globisensiga, kelle auhinnatud STEM andmekogujate ja sensorite laborilahendusi kasutavad loodus- ja reaalainete (LTT) õppimiseks juba tuhanded haridusasutused üle maailma. Globisensi revolutsiooniline STEM teaduslaborite tooteseeria Labdisc pakub mobiilset, kompaktset ja taskukohase hinnaga andmekogurite platvormi üldhariduskoolidele. Labdisc seadmesse on sisseehitatud kuni 14 erinevat sensorit ja universaalne sisend Vernier või Fourier analoogsensorite ühendamiseks. Kogutud andmeid saab juhtmevabalt Bluetooth kaudu edastada analüüsimiseks Windows/Mac arvutisse või Apple/Android tahvelarvutisse.


Tavapärane 30 õpilasega reaal- või loodusaine tunni läbiviimine võib eeldada 90 erineva seadme ettevalmistamist ja kalibreerimist!


See paneb niigi tiheda graafikuga õpetajatele suure koormuse või tähendab seda, et kooli soetatud laboritehnika seisab keerukuse tõttu kasutult. Labdisc multidistsiplinaarsed vahendid konsolideerivad erinevad sensorid ühte seadmesse ja nende kalibreerimine toimub automaatselt. See hoiab märkimisväärselt kokku õpetaja aega ja vahendite hinnatase on kordades soodsam võrreldes seni turul pakutavaga.


Labdisc kõik ühes mobiilsete laboritega saab läbi viia erinevate ainete õppetööd, sh füüsika, bioloogia, keemia, keskkonnauuringud ja geograafia. Samuti sobivad need vahendid hästi täppisteaduse ja STEM (Science/Teadus, Technology/Tehnoloogia, Engineering/Inseneeria, Mathematics/Matemaatika) fookusega Makerspace ehk loomelaboritesse, kus õpilased saavad ilma keeruka ettevalmistuseta teha põnevaid teaduskatseid ja eksperimente.

Globisens Labdisc laborilahendused on võitnud hulgaliselt erinevaid auhindu, nende hulgas 2012. aastal WorldDidac auhind innovatsiooni ja pedagoogilise väärtuse eest. Möödunud aastal hinnati Labdisc laborit BEST of BETT 2017 tunnustusega. Labdisci kasutavad rohkem kui 100 000 õpilast enam kui 30 riigist üle maailma.




 


Insplay on Globisensi ainumaaletooja ja esindaja Eestis, pakkudes kogu platvormile ka koolitust ja tootetuge ning -hooldust.


Tutvu Globisens tootevalikuga www.insplay.eu/globisens lehel ja võta meiega ühendust, et leppida kokku demonstratsiooniaeg meie näidistesaalis või oma koolis: [email protected]