RoboOlümpial omandas tulevikuoskusi 1050 last

Odoo CMS- Sample image floating

Tänavu esmakordselt toimunud RoboOlümpia 2019 väljakutses said 5-14. aastased lapsed ja noored panna end lõbusal moel proovile. RoboOlümpia eesmärk on anda lastele võimalus tulevikuoskusi juba täna proovile panna läbi mängulise robootika ja programmeerimise kogemuse. Võistlusel osalemine arendab koostööoskusi ja teeb STEAM tulevikuoskuste õppimise põnevaks.


Virtuaalne väljakutse kestis 6 nädalat ja kujunes väga populaarseks, kus osales 270 tiimi üle terve Eesti. Oma loovuse, tiimitöö, roboti progemise, probleemide lahendamise ja kriitilise mõtlemise oskused pani proovile 1050 last ning noort.


Võistluse auhinnafond oli 4 000 eurot. Vaata, kuidas jagunesid pea- ja eriauhinnad raskustasemete lõikes ning tutvu valminud töödega https://roboolumpia.ee/tulemused


Aitäh kõikidele osalejatele ja juhendajatele. Samuti täname Robomentoreidkes aitasid luua missioonid ja osalesid žüriitöös.


Võistluse läbiviimist toetasid head partnerid: HITSA, Kaubamaja, Ozobot, Pärnu Linn, Robotex, Sphero, Startup Alfa, Tallinna Haridusamet, Tartu Linn, TTS, Wonder Workshop ja XS Mänguasjad.


RoboOlümpia korraldas Insplay – 27. aastase kogemusega arendavate mänguasjade ja robootika maaletooja. Insplay kaubavalik keskendub STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Math) tulevikuoskuste populariseerimisele.


Üks meie põnevamaid valdkondi on robootika ja progetavad õppevahendid - läbi nende toetame 2019 aastal enam kui 50 000 Eesti lapse programmeerimisoskuse omandamist. Insplay missioon on inspireerida tulevikutalente 21. sajandi oskuste arendamisel. Sellega panustame uude Eesti innovatsioonilainesse.