Kutse MATIK hariduswebinaride seeriale

Odoo CMS- Sample image floating

Kas tunned, et vajad värskeid mõtteid selle pika koduõppe perioodi üle elamiseks? Kui nii, siis tule osale MATIK-webinaridel, kust saad ägedaid tulevikuõppe ideid, mida on lihtne kohe kasutusele võtta. Kolmel päeval toimuvad live-tunnid sobivad hästi ka põhikooliklassidele ühiseks vaatamiseks. Vaata lisa “MATIK-õpe kodus ja koolis” webinaride kohta ja registreeru: https://matik.insplay.ee


  • Aeg: 28.-30. aprill 2020, iga päev kell 11-12

  • Ootame osalema: õpetajad, koolijuhid, lapsevanemad ja õpilased

  • Osalemine: tasuta üle veebi


MATIK (matemaatika-tehnika-teadus-inseneeria-kunst) on eestikeelne vaste välismaailmas laialt levinud STEAM-akronüümile. MATIK-õpe lähtub praktilistest 21. sajandi ühiskonna vajadustest ja loob õpilastes hariduspisikut meetoditega, mis paneb internetiajastu õpilased ahhetama sügavamalt kui tuhat südame-reaktsiooni Instagramis.

 

Webinaril astuvad üles vestluste, näidete ja eksperimentidega oma ala tegijad HITSA-st, VIVITA-st, Haridusministeeriumist, KVARK-ist, Robokaru Robootikakoolist, Heateo Haridusfondist ja Insplay-st.


Kõik webinarid toimuvad virtuaalselt ja on lihtsasti jälgitavad (ei pea kuhugi eraldi kontot tegema, et webinari vaadata) nii reaalajas kui järelvaatamisena. Live-osalejate vahel loositakse auhindu. Oma toetava õla panevad alla ettevõtted Insplay, LEGO Education, Miltton, Vivita, KVARK.


Tutvu kavaga ja registreeru: https://matik.insplay.ee

Meie webinar on jaotatud kolmeks osaks:

Odoo - Sample 1 for three columns

28. aprill

Käivitame mootorid ja räägime suud puhtaks

Odoo - Sample 2 for three columns

29. aprill

Tõuseme eksperimentidega lendu. LEGO Education SPIKE Prime tutvustus

Odoo - Sample 3 for three columns

30. aprill

Loovusel ei ole isegi taevas piiriks