Insplay jõulukingi soovitused

Mida osta kallimale või lapsele?

Otsid endiselt mida võsukesele või
lähedasele jõuluvana kingikotti pista?

Insplay teeb sulle kingisoovitused.

LEGO

LEGO on kindla peale minek – LEGO lai valik kindlustab, et igas vanuses inimesed saavad ehitada endale midagi huvitavat.

1) LEGO City sari on läbi aegade üks kõige populaarsemaid – peata röövlid, ehita oma politseijaam, ole pankur jne. Linnaelamusi on lõpmatult.


2) LEGO Classic sari.
Alati on puudus alusplaatidest ja tavalistest klotsidest, millega tegelikult tehakse suurem osa omaloomingust. Kui soovid ohjad enda kätte võtta ja eriti unikaalseid ehitisi teha, siis Classic'i sari on parim kink. LEGO Classic Loovmängu klotside komplekt on eriti hea loovuse arendamiseks.


3) LEGO Speed Champions.
Autode kultuur on Eestis olnud alati tegus ning viimastel aastatel on see veelgi arenenud. Speed Champions sari pakub ehitajale populaarseid automudeleid nagu Lamborghini Countach ja Vin Dieseli kurikuulus 1970 Dodge Charger (Kiired ja vihased).

LEGO Classic Loovmängu klotsid
LEGO Speed Champions Kiired ja Vihased 1970 Dodge Charger R/T
LEGO Speed Champions Lamborghini Countach

Pusled

Pusled on suurepärane viis, kuidas üheskoos nuputades aega veeta. Pusledes peitub ka visuaalne ilu, kuna neid saab riputada seinale (liimida kokku pusleliimiga, samuti saadaval meie e-poes). Korralikud brändid kestavad mitmeid generatsioone. Insplay puslevalik on lai – üle 600 erineva pusle.

Imeilusad loodusevaated, lemmikud populaarsed tegelased ja fantaasia stsenaariumid.


1) 3D pusled. Uus vorm puslesid, mis arendavad ruumilist mõtlemist. Paljusid 3D puslesid saab kasutada hoiustamiseks, näiteks pliiatsitopsidena või ehtekarpidena.


2) Jõuluteemalised pusled. Põnev ajaveetmine ning kodule jõulumeeleolu lisamine.


Ravensburger pusle 500 tk Kaunis jõuluaeg
Tactic pusle 1000 tk Jõuluvana Lapimaal
Ravensburger 3D pimedas helendav pusle Piparkoogimaja

Lauamängud

Siis kui lume sees möllata ei jaksa, tasub võtta seltskonnaga hetk üheks mõnusaks lauamänguks. Lauamängud toovad inimesed kokku ja annavad võimaluse teineteise tundmaõppimiseks. Kui eelistad üksinda mängida, siis selleks on samuti lauamängud olemas.


1) Üksinda mängimiseks – Rush Hour ja Rush Hour Jr. See lauamäng on eriti hea loogika arendamiseks. Kas suudad autod ummikust välja saada?


2) Veame kihla? kogupere lauamäng ja lõbusa õhtu garanteerija. Apollo lauamängude TOP 5 parimate seas.


3) GraviTrax ehitatavad kuulirajad. Füüsika loogika tuleb kergelt ja loovus radade ehitamisel rikastub. GraviTraxil on lai valik lisasid ning just tuli meie valikusse parim stardikomplekt – GraviTrax Pro.


ThinkFun lauamäng Rush Hour / Tipptund


Tactic lauamäng Veame kihla?


Ravensburger GraviTrax Pro stardikomplekt