Makeblocki laserlõikur kooli tehnoloogiatundi

Laserlõikur, mida Sa oodanud oled

Makeblock LaserBox on lihtne, mugav, komapktne ja turvaline. Samuti ei valmista raskusi laserboxi tarkvara, sellega äratad oma loomingu kiiresti ellu. Kui endal jääb ideedest puudu, siis LaserBoxil on suur valik valmis tehtud projekte, mida saab tasuta kasutada ning lihtsamad nendest valmivad vaid minutitega.

 


 
 

Makeblocki Laserbox suudab ära tunda ka käsitsi tehtud joonised ning kasutades ametlikku Makeblocki materjali, tunneb Laserbox tänu QR koodile ära materjali tüübi ning paksuse ja seadistab seejärel lõikamise-graveerimise parameetrid ise. Nii ei ole vaja käsitsi seadistamist ega fookuse reguleerimist. Kasutades oma matrjale saab kiiresti ja lihtsalt salvestada materjali tüübi ning paksuse ja programm jätab selle tulevikus meelde. Laserbox muudab laseriga loomise lihtsamaks kui kunagi varem!


LaserBoxi leiad meie

e-poest

Pakume ka paigaldust ja koolitust

LaserBoxi on küll lihtne paigaldada ja kasutada, aga et õpetajad ennast kindlamalt tunneksid, soovitame esimese koolituse koos läbi teha. LaserBox sobib kasutuseks nii tööõpetuse, käsitöö, ettevõtluse, tehnoloogia ja kunsti tundi, aga kindlasti leiab kasutust ka teistes ainetes. LaserBox on vahend, mida iga õpilane ja õpetaja kasutada soovib. Eriti kui tunni lõppedes on käes enda valmistatud ja kujundatud  ese. 

Atme Põhikooli LaserBoxi koolitus